Party @ my place

Tjatja fina bloggläsare (om jag nu ens har några lol)! Jag har feeeeest i min lägenhet, och det är nizz! Har druckit lite öl osv. Nu ska jag ut och röka, heddo, ha så kult på resturangeeeeeen.

Habladi hablada

Ja, gud så fantasifullt! Och jag måste sluta vara så himla pretto och palla skriva snyggt och jobbigt. För det kanske är nice att läsa men det ser sååå tråkigt uuuuutttt. Aja, nu har jag precis tryckt i mig fyra sojakorvar med bröd för att jag inte har rökt på hela dagen. SÅ NU SKA JAG BANNEMIG RÖKA LITE. Heddo, ha så kult på resturangen.

Sofie och Adie

Jag har nu bosatt mig i Trollhättan. En egen liten charmig lägenhet i centrum, vid vattentornet.
Och jag skaaaaaa försöka få den här bloggen att bli lite mer intressant. Jag lovar.

Jag umgås mycket med min kompis Sofie och hennes hund Adie, sitter hemma hos henne i hennes lägenhet nu faktiskt. Snyltar på hennes internet hihi.
Igår var vi ute och lekte i Trollywood, och här har ni bilder från det!


Sjukdom och skolflytt

Det var allt för längesen jag skrev här. Det var nog i sambandet med att jag loggade in på emocore.se igen som gjorde att jag tappade suget för den här bloggen. Men den här är ju så fin :( Måste blogga lite mer här alltså. Och måste ändra design igen känner jag, den är alldeles för turkos och vit och blond. Ja, jag är ju numera rödhårig.

Men i alla fall, en liten update är väl att jag har blivit utslängd av min pappa och bor nu i min mammas källare. Fast bara i en och en halv vecka till, för sen tar jag mitt pick och pack och flyttar uppåt landet till en liten lägenhet i Trollhättan. Och där ska jag börja plugga, Digitala media för design av upplevelser och lärande. Och boy! ..vad jag är peppad :D

Nu ska jag fortsätta hosta ut mina lungor och kanske krypa ner i sängen med en kopp te och kolla på en film eller lite Couplings. Som för övrigt är en utav världens bästa serier next to How I Met Your Mother.


HEJ, JAG ÄR EN SUPERHJÄLTE! Och jag tycker om att fotografera, måla, skulptera, träna och laga mat. Fester
och vänner tar upp mycket tid med, all
tid faktiskt för att vara sådan. Det här
är mitt liv, hoppas ni finner det intressant.

tumblr
deviantart
facebook
E-mail: [email protected]


bloglovin