Somebody that I used to know


Partykväll med prinsar och prinsessor!

Igår fyllde min bästa vän Caisa 18 år, och ser firade vi med en temafest! Såhär fina var Johan och Simon efter att vi klätt dom som flickor, dör lite smått <3 så fina! Och Samuel var en vacker prinsessa!


Jag har syndat!

Jag lovade mig själv att hålla i pengarna, gå ner i vikt och ringa en massa samtal.... Well. Igår köpte jag pizza med Caisa och ringde inte någonstans :( Och imorgon fyller den lilla busen 18, så då blir det väl ett och annat glas vin. Och sushi! Fast det betalar hon, så det ska inte bli så jobbigt. Jag är så rastlös i själen! Men jag vet inte vad jag vill göra :(( Jag borde kanske söka nåt jobb på Hemköp eller Ica, men jag vet fortfarande inte om jag klarar av det. Eller. Jo. Jag ska fan klara av det! Men man kunde bara ringa till hemköp på måndagar, så det får bli på måndag. Innan nio på morgonen.. Well, jag ska försöka i alla fall! Ska göra som min syster och börja gå och lägga mig i tid och gå upp vid 8 (fast jag går nog upp vid 10 till att börja med) och ta en promenad! Hade varit lättare om jag hade haft någon att gå med dock :(

Fortsätt över gränsen tills det tar stopp

Testar blogg.se-appen nu! Måste ju se om jag kan blogga hörnet från la mobilia liksom.

Okey, jag har inte sovit på hela natten och nu är det måndag. Idag ska jag nog försöka mig på att skriva CV kanske. Och boka tvättid. Och ladda ner senaste avsnittet av vampire diaries och how i met your mother. Och säkert nåt mer, men det märker jag väl då!
Just ser ja, boka tid hos läkarn för mina konstiga excem och ringa tandläkaren och kolla tid osv osv. Shit vad mycket det blev helt plötsligt..... Kanske skulle sovit ändå.


Det kommer aldrig bli du och jag igen, baby

Känner mig som en riktig bonde när jag snusar. Men det är chill, för jag är i alla fall snygg.

Finns det en så finns det flera


Så har jag alltså suttit med min nya bloggdesign i några timmar. Fixat menylisten så att den stämmer med nutiden också, och så att allt fick plats som det skulle. Hade en massa spotifylistor länkade som jag har tagit bort t ex.

Grejen är att jag tänkte bli aktiv här igen, i följd av mitt nya tänk och liv som jag hittat. Jag tackar min syster för detta! Och besök gärna hennes blogg, hon är ju värsta storbloggarn :pPpP
Hihi, lite stolt är jag allt ----> http://sarajohannaelin.se/

HEJ, JAG ÄR EN SUPERHJÄLTE! Och jag tycker om att fotografera, måla, skulptera, träna och laga mat. Fester
och vänner tar upp mycket tid med, all
tid faktiskt för att vara sådan. Det här
är mitt liv, hoppas ni finner det intressant.

tumblr
deviantart
facebook
E-mail: [email protected]


bloglovin