What about some red hairdye for my dull locks?

taaz.com

I fell in love with a lonely drifter.

Jag har så tråkigt! Missade skolan idag, en föreläsare och allt. För att jag var så trött, och sen bara brydde jag mig inte längre. Inte bra! Men ah. Hm. Längtar till helgen! Det kommer bli fett kuuul. Fyller ju år på lördag! :D 20 år. Wow. :}

Just nu sitter jag och dricker vatten, och har ätit äcklig mat. Tänkte ta en cigg snart typ. Och kanske gå en runda om det inte snöar för mycket. Det har snöat hela dan!

Aja, cigg vareja.

One moment I have you, the next you are gone.

Jag dricker vin såhär klockan 7 på morgonen. Underbart. Ska snart ta en fin liten morgoncigg.
Jag skulle skriva nåt jättefint. Ni vet, sånt jag brukade skriva för över ett år sedan. Ni som har hängt med så länge vet vad jag snackar om, resten kan ta en titt i min alternativa personlighets blogg, Nona Calibri. Borde döpa om den till Nona Negative, för den är så himla negativ. Jag har inte skrivit där på flera månader. Fy mig. Ska väl försöka här i alla fall. Nu. Det känns som att jag ska ställa mig på scen eller nåt, när jag i själva verket bara ska skriva fucking horpoesi. Skratta åt mig om ni vill, men då kommer jag kanske över det.

för vin och luft blandas till en grå gegga som sätter sig i mina luftrör
och i hjärtat
för varje andetag påminner mig om att du inte längre saknar mig
varje hjärtslag jag hör pulsera i mina öron ger mig smaken av kärlek på läpparna
din kärlek min kärlek vår kärlek
gör så att jag glömmer bort det jag alltid minns igen
gör så att min själ kan leva vidare utan din omfamning
gör så att livet blir lättare att bära

för jag orkar inte.


nej, och woopie. det här var ju inte så jävla spejsat, tack för att ni kom! over and out. show's over. och så vidare.

I was born to party hard.

Fredagen blev helt sick! Aldrig varit med om så mycket random stuf. Blev erbjuden trekant och giftermål bland annat, haha!
Jag och Sofie började med ugnspizza och vin hemma hos henne. Sen begav vi oss in mot centrum till Camilla and the gang och festade lite mer. Det blev lite ölspel och en massa dupstep. Sånt gillar vi! Sen drog vi till Meza där vi dansade en massa. Jag blev bjuden på drinkar för första gången ever typ, och jag kände mig fett uppskattad :D Dansade med en skitsöt kille med, som jag senare dissade hahaha.
Sen blev det typ.. "efterfest" hos nån snubbe. Var ganska trist, så jag och Sofie + Jocky gick hem vid 4ish nånting. Var hemma vid halv 6 på morgonen, helt stört!

Underbar fredag. Sov till 5 idag (igår) Hahah. Nu ska jag försöka se om det går att installera Sims 3, och kolla på Burlesque.


So frickin' cute.

Åh, så löjligt gullig! :D

 


Today was the beginning of an ending.

Jag orkar inte med kärlek mer känner jag. Det blir ändå aldrig som jag vill ha det D:
Det finns en låt som stämmer in fullkomligt på mig när det gäller det här. Flight Facilities - Crave you.

Why can’t you want me like the other boys do?
They stare at me while I crave you.



Love is so great love is so fine love is so sick.

Sitter och lyssnar på Rihannas nya platta och jag måste säga att hon alltid lyckas få mig glad och pepp. Jag älskar fan bruden! Åh, verkligen en utav mina favoriter. Och hon har blivit så mycket bättre! Älskar hennes nya stil. Utseende- och musikmässigt!

Snart ska jag bege mig till skolan med datorn igen, ska äta nåt först bara. Sen blir det photoshop och slösnack med klasskompisarna.



It takes more to keep yourself warm.

Godmorgon allihopa!
Såg igår (på tal om ingenting) att min blogg ser lite skev ut på mac-datorer. Ska lösa detta senare idag (om jag orkar :c). Om en timme ska jag till skolan, har föreläsning i Flash! Ska bli kul att få in nåt med flash på min hemsida sen. Ska visa skissen jag gjort på hemsidan sen med. Men den ligger på skoldatorn, så får ta det efter föreläsningen :) Om jag kommer ihåg det, haha!

Nu ska jag snart käka rostade mackor (den enda frukosten jag har, suck) och klä på mig nåt.

The hurting will not stop until I'm set free.

Jag stressbiter på insidan av mina läppar. Det gör jätteont.

En bra låt: Flight Facilies - Crave You

All the flowers that you planted, mama.

Jag mår så dåligt när jag inte kan hjälpa folk som är ledsna! Och jag hatar att jag inte kan göra alla glada samtidigt! Och jag borde inte klaga egentligen. Vad har jag för problem liksom. Nu mår jag dåligt för att jag har tyckt synd om mig själv förut. Åååååhåhhhhh hatar livet.

I've turn my eyelids inside-out for you.

Jag fryser så enormt om mina fötter! BRR! Tyckte att ni skulle få dela den informationen med mig. Allt för värdefullt för att hålla på själv. Jag fyller år om fucking 11 dagar! HELT SINNES :D 20 bast! Systemgammal :3 Åh, det ska bli fett med party då. Asnice. Åh.
Jag har lite tråkigt nu (intalar jag mig när jag egentligen borde gå till skolan och jobba). Och så fryser jag. Fast jag dricker te, så det är ganska fint ändå. Jag tycker om att slöskriva. Japp. Jag ska ta med mig kameran idag och ta lite bilder på mina klasskompisar. Så ska ni få se hur dom ser ut! För jag tror väl att det var typ 6 st som prenumererar på min blogg via bloglovin typ.. eller?

Komentera mera! :(


I'm drunk, girl. And you're probably on pills.



Konsten att kunna leva livet baklänges

Ny bloggdesign. Som kommer stanna! (Till jag ändrar mig igeeeen..)
Men ah, jag gillar den här. Ville få upp den så snabbt som möjligt med, så det finns ingen snygg header till nu. Men det ska nog fixas ska ni seee :)
Nu ska jag snart till skolan och jobba på hemsideskissen. Hämta ut paket med, hoho. Ni får se sen vad det är i paketet! Jag ska inte säga nåt! Haha. Aja. Ska äta nåt med tror jag! Och kissa :c Är så himla kissenödig.

Idiotin som kommer med för fulla hjärtan

Här sitter jag och lyssnar på Säkert! och dricker energidricka. Och guuuuud. Tredje burken nu. Snart blir det fjärde. Sen kommer jag röka en massa cigaretter och dansa bort ångest hela natten! Är hyperaktiv. Kommer bli värre! Men jag har trevligt sällskap på msn och fnissar åt diverse slösurf. På tal om fniss och sånt. Här har ni en rolig print från facebook jag kirrade idag. Filip tänkte vara rolig (han lyckades, jag fnissade jävlar), och sen kunde han inte byta tillbaka från Tjugofem Personer, haha ♥



Snö och skola

Det har snöat madness här! Typ 20 cm! Har satt ut en termometer som ska säga hur kallt det är ute med. Jag kommer ju typ avlida :o

Sitter och dricker te, kommer komma försent till skola, men vafan. Lite te måste jag ha innan skolan börjar! Och har fan inte råd med te i skolan. Ska nog ta med mig en tepåse till skolan :3
Hmhm, vad skulle jag skriva mer? Jo just det! Jag har två absoluta favoritlåtar med Bonobo (mitt favoritband typ) som jag vill dela med mig av:


If you stayed over
Dinosaurs

ÅKA SOPSÄCK!

Ja, vi åkte "pulka" innan! : D Jag åkte på en svart sopsäck, och André och Edvin åkte stjärtlappar 8D Hahah, det var askul. Paolo filmade alltihopa! Det blev svinkallt till slut, och vi vandrade därifrån jätteblöta... Hamnade till slut hos Paolo och rökte lite vattenpipa med körsbärssmak. Det var gött!
Sen skjutsade Paolo mig och Edvin hem, jag började tvätta kläder och nu sitter jag här och bara väntar ut tiden. Lawl.

Uttråkad.

Sitter och lyssnar på Metric's nya. Fattar inte grejen, det är ju en snubbe som sjunger? Hänger inte med. Ganska soft ändå. Ah, och snackar med folk på msn. Två pers bara, känns lite segt. Väntar på att min tvätt ska torka, sen ska jag väl se till att kolla på lite mera Dexterrr. Gu så bra det är alltså. Riktigt kungligt.

Oh well, puss och kram på er alla. CHACHA
Nejmen seriöst, gå och dö eller nåt. Puss.

P.S. NU KOM DET EN LÅT DÄR TJEJEN SJÖNG!

Webbdesign och grejer

Sitter i skolan med klassen. Har precis haft webbdesign, och det ROCKADE. Vi ska åka pulka sen, det kommer bli fucking awesomeeeeee.
FÖR DET FUCKING SNÖAR :D

Musiktips!

Dennis Carlsson är en vän till mig som gör asbra musik! Kolla in hans myspace vetja :)

Dennis Carlsson Myspace!

Gårdagen

Well, det blev ingen picknick. Det var för kallt och vi hann inte. Men vi käkade kakorna på bion istället :) Och det var nog fan en utav de bästa filmer jag sett!!! :D:D:D HELT UNDERBAR! Och Håkan sen... åh ♥ Han var bäst i världen som vanligt :') Och när han körde Shelley... Jag trodde jag skulle avlida på plats typ! Det var så fint!
Hittade ingen bättre video, men det här duger väl så länge! Jag stod typ till höger om scenen där. Lite längre bak :3


Sen var efterfesten ovärd som fan... stod bara i rökrummet typ för att ha nåt att göra :/ 80 spänn åt skogen! Aja.
Träffade Maja och Ina iaf ♥ Det var fint :D

Ny hårfärg!


Håkan Hellström!

Ja, idag (!) ska jag se Håkan live i Göteborg! HERRREGUD! Jag peppar som fan :D Spotify rullas varm med Håkanlåtar ♥
Ska åka ner med Sofie! Vi ska först ha picknick med kakor jag bakat (med smarties i :3) på vårt egna lilla ställe (hemlis!), sen gå på bio (Inception) och dricka alkisvin, och sen dansa till Håkan ♥ Och efter Håkan är det efterfest på Jasshuset! Andra artister som tolkar Håkanlåtar :D Kommer bli fantastisktttt! :D:D:D ♥

HEJ, JAG ÄR EN SUPERHJÄLTE! Och jag tycker om att fotografera, måla, skulptera, träna och laga mat. Fester
och vänner tar upp mycket tid med, all
tid faktiskt för att vara sådan. Det här
är mitt liv, hoppas ni finner det intressant.

tumblr
deviantart
facebook
E-mail: [email protected]


bloglovin