21åringen är upphittad!

Ja, hetaste nyheten i media. Snubben som försvann på Cypern.
Han hittades ju idag, 12.30 svensk tid. Irrandes runt i en främmande stad och "allt var som utsuddat". Snälla, han var ju självklart så jävla råpackad att han inte visste vad han pratade för språk. Fy fan vilken jävla fylla! Hade jag varit honom hade jag skrattat mig hela vägen hem till Sverige.

Jag vill också försvinna i ett främmande land! Fatta vilken kick när man vaknar upp flera dagar senare och inte vet vad man heter, utan att polisen berättar vem man är för att Interpol letar efter en och har skickat ut bilder över hela världen <3 Min första kommentar hade typ varit: "ÅNEJ inte den bilden, fan vad full jag var där hahahahha lololol" och sen hade jag knäckt en till bärs och flinat åt en jävla fantastisk fylla.

Lag om straff vid hårt sex?

Jag lyssnade på radio igår (oj, bara igår? haha) och då var det såklart nyheter. Hjälp, har dom nyheter på radion. Haha, nej men jag ska skärpa mig nu.
I alla fall! Dom snackade om att det var en 16årig tjej som hade träffat en kille över nätet och velat att han skulle behandla henne som en slav. Hon var alltså fullt med på det. Hon VILLE knullas hårt och bli inlåst i bur och allt som han hade gjort med henne (wtf?). När hon kom hem dock, så hade hennes föräldrar sett hennes blåmärken och anmält killen (som var typ 20ish nånting, hörde inte riktigt). Och nu börjar dom snacka om att det är misshandel osv. Och min poäng här, varför jag skriver om detta är: VAD.I.HELVETE. Låt henne ha en masochistisk läggning för helvete! Hon är byxmyndig! Det är varken pedofileri eller misshandel! Och att det skulle anses som misshandel även om hon är med på det!? Snälla Sverige fosterland. Skärpning nu va.
Så om jag tänder på att bli biten och riven, ska snubben som sexar mig hamna i fängelse då? Jisses.
En bra sak som en snubbe sa på radion då var: "Man kan ju lika gärna jämföra det med tatueringar. Någon sprutar in bläck i dig, och det när det är ofrivilligt anses som misshandel blabla". Och PRECIS. Men inte ser vi att alla tatuerare hamnar i fängelse inte.

Så jag bara undrar; när ska svenskarna sluta vara så himla svenska?

HEJ, JAG ÄR EN SUPERHJÄLTE! Och jag tycker om att fotografera, måla, skulptera, träna och laga mat. Fester
och vänner tar upp mycket tid med, all
tid faktiskt för att vara sådan. Det här
är mitt liv, hoppas ni finner det intressant.

tumblr
deviantart
facebook
E-mail: [email protected]


bloglovin