Musiken som surrar

Jag sitter här i mörkret och lyssnar på Petter. Och hey, han är så otroligt bra.
Svensk hiphop är den bästa hiphopen. Jag gillar allt svenskproducerat, för jag gillar att kunna relatera till det. Musik, konst, film, poesi. Kultur på svenska helt enkelt.

Man brukar kalla mig för indiepopare. Men jag vet inte vad jag är. Man skulle lika gärna kunna kalla mig för hiphopare eller punkare. Fast varför kategorisera, egentligen?
Folk jag pratar med brukar efter det där snacket fråga hur jag klär mig, om man liksom kan få ut något mer specifikt svar med min klädstil. För visst, kläderna kan ju vara det avgörande mot vart man lutar.
Men grejen är att jag är lika varierad i min klädstil. Ena dan kan jag ha på mig svarta stuprör, converse och kent-tisha. Dan därpå kanske jag går runt i en blommig klänning och cowboyboots. Jag har också en del färgglada tishor, och sånadär coola hårband som gör att jag ser superscene ut. Well, jag skulle vilja säga att jag är ingenting. Men det låter så hemskt negativt.
Men -jag är negativ.

[svänsk hipp håpp]

Kilklack in my heart

Det är snyggt, bekvämt att gå i och så underbart fint till allt. Jag har ett par blå kilklackar med brun kil från H&M som är supersnygga till jeans, men lika snygga till klänning. Och nu vill jag investera i en till kilklack. Svarta, yes please. Något i den här stilen kanske:



Fast egentligen vill jag ha helt plain svarta utan skarvar typ. SÅ JÄVLA SNYGGT! Tänk det till ett par svarta tighta jeans, och en svart tunika + skinnjacka med nitar på. Alltså, åh. Jag dör så snyggt.

Gubbar i magen

du är ju svårslagen dock.


Idag är jag glad. Allt är underbart fantastiskt på jobbet, och här hemma är allt lugnt. Allt är till och med lugnt här. I datorn. Förutom Youtube då, men yt kan dra åt fanders med sina jävla bufftider >:C
Haha ja, jag ler. Jag ler för allt du sagt, och allt jag vill säga. Sen känner jag obehaget i magen, som om en liten filur sitter där och slår mig om jag säger fel. Dumma magfilur, låt mig va.

Well, jag ler fortfarande. Så magfiluren blir lite gladare!

På tal om det förresten. När jag var liten så brukade mamma prata om att alla hade små gubbar i magen som tog hand om maten. För jag eller min syster undrade väl vad som hände, och hon skulle alltid komma på nåt kul som inte var sant.
Jag hade tre små gubbar. Dom hade svarta byxor, röda tröjor och en liten svart basker på huvudet. Och varje gång jag hade ont i magen så var det dom som spikade upp tavlor. Så jag brukade försöka säga åt dom att sluta inreda min mage, det gjorde faktiskt ont. Och varje gång jag åt spagetti försökte jag svälja spagettin hel, så att dom kunde hoppa hopprep med pastan, haha.
Mamma brukade säga att hon hade en gubbe. En gammal och sur som bara satt i sin fotölj och svor när han fick en massa mat i huvudet. Jag såg framför mig hur det såg ut. En gammal fotölj, en tavla på väggen med nåt motiv över en stuga vid en skog och en fotlampa, en såndär med en gammal lampskärm med veck och sånt. Gulrosa. Och han satt där och läste en bok.

Mamma var bäst i världen när jag var liten.

Msn-historik

"Jag säger som förr jag kan inte fatta varför, värsta snigga bryden, ashysst och hela den biten."

Fina ord för att komma från en knasboll, A. Haha, ler lite iaf.

¤

Jag är trasig.

Vi låtsas som om ingenting har hänt

Vad är det som händer? Jag hänger inte med.
Jag måste börja skärpa mig, sluta se allt som kritik mot mig whatever. Måste sluta tro att allt som händer är negativt. Jag kan inte hålla på så längre, bli stark! Men det är svårt. Det är svårt när det gör ont av ingen anledning. För hur ska man bota smärtan om man inte vet vart den sitter? Eller ens vad det är som orsakar smärtan?
Det här kunde ha blivit ett klyschit inlägg med en massa whine, men nu blev det mest förvirrat. För trots alla år av plus och minus så är jag ny på det här. Jag vet inte riktigt hur man gör. För på nåt sätt är det här annorlunda mot allt annat jag någonsin stött på. Jag tror att A behöver berätta för mig igen vad jag gjorde bra. Eller så läser jag gamla msn-konversationer. För allt som är bra med mig, har jag förmågan att glömma bort.

Jónsi - Go

Åh, sångaren från Sigur Rós har släppt sitt debutalbum med sitt soloprojekt Jónsi.
Lyssnar igenom det nu, and it sounds pretty good so far!



Jag kunde varit du

Hur vet man om man är ensam i världen?
Kan det vara när man ser hur alla andra har erfarenheter jag inte har, har levt liv som jag inte har, har skrattat som jag inte har? Allt jag har gjort är att sitta här, och tittat ut genom fönstret. På min för låga, svartsprayade egentligen blåa plaststol med hjul, framför laptopen på det utdragbara bordet som sitter fast under sängen, och vrider huvudet åt vänster lite då och då för att titta ut. Ibland ser jag solen, ibland ser jag skugga. Ibland ser jag skuggan övergå till sol! Ibland tvärt om. Och när jag tittar ut så sjunker jag in i musiken. Låter den bedöva mig och jag är ensam i världen.

Nu är solen lycklig, och jag vill gå ut och fylla mina lungor med den.
Men jag gör inte det.

atm:oment

Är glad, kan inte sluta le.
För hjärnan är fylld av en sak. En sak som gör mig så otroligt.. glad helt enkelt.
En stor sak, som ett fullt vattenglas. Så fullt så att det rinner över.

En sak. Bara en sak.

DO WANT

Samtliga grejer är ifrån lazyoaf.com, förutom sneakers'n längst ner.
De är från sneakersnstuff.com.



Ny favorit & lite åldersnoja

Jag har börjat kolla på Vampire Knight, anime alltså. Ricard tyckte jag skulle kolla på anime, så jag skummade igenom sidan han skickade och såg nåt med vampyrer -jag älskar vampyrer. Och herrejesusihimmelen (nej, religiös är jag inte) jag är kär i en tecknad serie. Alltså, djskjfhbajkf!!!! Jag blir lätt fangirl_98 när det är nåt jag gillar :( Och shit vad gammal jag kände mig nu. Känns som det var igår man skrev typ "cool_chey_94", men dom är ju liksom 16 i år D: AMAGAD, åldersnoja. Jag fyller 20 i år, shit pomfritt. Sen kan det räcka tycker jag. Eller nej, 21 kan jag bli, så att jag kan festa loss i Las Vegas med om jag känner för't.

Men jösses.

Och förresten, varför är alla såna där ord (herregud, jösses -jesus-, oh my god) kristna ord!? :( Vi behöver lite nya svordomar, hallå!

Man måste vara liten för att vara stor

Nu måste jag börja rensa grejer ur min garderob och sälja! Allt ska bort!
Eller ja, inte allt kanske. Men en hel del! Jag behöver förnya mig, fräscha upp tills jag flyttar. Jag ska byta liv då, om 3½ månader. Fan vad härligt det ska bli! :D
Jag har hittat en ny sida tack vare P3 Star-Cissi (som förövrigt har snyggast hår på den här sidan av solen)! seconds.se heter den, och där ska jag börja sälja lite. Bättre än Tradera verkar det som, för vad jag har märkt hittills så kostar det inget att sälja som det gör på Tradera. Snacka om att jag blir fattig av alla fakturor jag får från Tradera eller, rena rånet.

Hm, nu äre blankt i skallen, tjing!

Dina steg leder dig hem, när du går hem själv

Det har redan hunnit bli mörkt ute. Eller ah, ljust är det inte. Men sådär kvällsmörkt!
Jag gav mig på att försöka krympa ihop bloggen lite, men då blev det fel med bilderna jag lagt upp, så jag sket i det. Jag drog in texten lite i stället. Marginalerna liksom. Ehe.

Jahaja.

Somliga går, skyndar sig härifrån

Åh, [ingenting] är fantastiska!

Jag vill blunda och andas in musiken på en gräsmatta någonstans, med solen stickandes på kinderna. Jag vill dansa i pasteller och bada i ljuset. Jag vill att någon ska dra ner kontrasten på världen, och ljusa upp den. Jag vill älska med människorna, älska med alkoholen, älska med sommarnätterna.
Jag vill dricka femhundra burkar redbull, så att mina vingar växer snabbare! Sen vill jag flyga med dig, vart som helst.

Barnsligheter

Jag är rädd att förlora dig som jag förlorat alla andra.




allt jag gillar upphör
akta dig! jag gillar dig.

Hejsan hoppsan!

Nu har det gått allt för lång tid sedan mitt förra blogginlägg märker jag. Men det är väl så det blir när man..... Inte gör nåt egentligen. Well, jag skriver nu! Och jag lyssnar på [ingenting]. Alltså, bandet heter så haha!
Och jaa, vad har jag för nytt att meddela? Jag kan väl säga att jag är pirrig. Mer än så gör att jag gömmer mig under bordet typ, åh vad blyg jag är. Haha, nu måste jag byta ämne :D

Jo, första veckan på Skocompaniet avklarad! Och jag trivs jättebra! Åh, det är så sköna människor som jobbar där att jag blir helt sjuk. Hm :)



nej doktor jag kan inte se skillnaden på
idioti och romantik
men jag kan skilja på svin
och dom som bryr sig om hur jag mår
och som hellre slänger alla pärlor dom har
framför att svika mig för en ynka pinal
och som stannar kvar när jag är svag
nej doktor jag kan inte se skillnaden på
idioti och romantik
men jag kan skilja på svek
och dom som bryr sig om hur jag mår
och som hellre slänger alla pärlor dom har
framför att svika mig för en ynka pinal
och som stannar kvar när jag är nej doktor jag kan inte se skillnaden på
idioti och romantik
men jag kan skilja på svek
och dom som bryr sig om hur jag mår
och som hellre slänger alla pärlor dom har
framför att svika mig för en ynka pinal
och som stannar kvar när jag är svag

Haters

'` robin|| äta knark, haha sa (20:15):
ajja, du kan ju ta och ta livet av dig seriost istallet for att sitta och bara snacka om det
Robin säger (20:15):
ajja, du kan ju ta och ta livet av dig seriöst istället för att sitta och bara snacka om det
knyt snaran och hoppa från stolen (men lägg snaran bakom örat bara sa nacken går av, annars kvävs du till döds och får ett snyggt permanent blåmärke)
men det visste du väl redan
ditt självmordsfixerade emo
tjarrå


Ibland skiner solen sådär extra mycket på mig. Bara mig, och ingen annan. Och då ler alltid jag, för det känns så härligt varmt i mitt ansikte. Det känns så underbart när det hettar så att skinnet flagnar och leendet växer sig större för att köttet brinner. Till slut blundar jag inte längre, men det gör inget för ögonen är redan borta. Då känner jag att världen är precis som den ska vara, helt fantastiskt perfekt. Omfamnande och varm. Välkomnande och kärleksfull.

Att hålla något inne

Det är så mycket jag vill få ur mig! Så enormt mycket ord som jag inte vill ha inom mig mer, för enligt mig skulle de se bra ut runt dina öron. Det rycker i mig av tabletter och sånt där som jag inte har, känslor. Tittar upp i taket, skakar på huvudet, tittar upp i taket, vrider huvudet åt alla håll, tittar ner, skakar på huvudet -replay.

Den här blandningen gav samma effekt som utbrottet i fredags. Och det känns bra! Befriande :D

Första dagen på praktiken

...var helt underbar! Åh, dom är så trevliga. Jag fick redigera bilder, prismärka skor, springa på lagret och ah, sånt! Och dom spelade musik ju (som i alla affärer), och det var Dylan, Håkan, Owl City, Kent, Röyksopp, mmmmmmm <3
Så det var ju ganska mysigt :3

Nu äter jag macka och dricker hemmagjord energishake. Typ. Fast en omvänd sådan :3 Lyssnar på Melissa Horn just nu, men tänkte la byta till Foo Fighters eller Red Hot Chili Peppers snart.

Tankar om fotografi

Jag måste verkligen börja fotografera mera. Det var grymt längesen jag verkligen bara gick ut för att hitta konst liksom. Åh, jag måste skapa! Jag målade igår för första gången på.. lite mindre än ett år. Det var freakin' underbart! :D Jag älskar att skapa med händerna. Ja, för jag målar såklart med händerna också :3
Här kommer lite bilder jag fotat + tavlan jag målade igår (i natt) och en annan tavla jag gjort tidigare.




Stjärnfallet

Jag är så glad, och så ledsen på samma gång.
Glad för att vissa saker i livet bara verkar gå åt precis rätt håll, och det är underbart. Ledsen för att resten går käpprakt åt helvete. Men vad ska man göra? Jag flyttar snart hemifrån, det känns så jävla skönt. Eller ja, fyra månader känns för länge. Men jag ska kanske flytta ut till uthuset så länge (typ en mini-lägenhet vi har utanför huset. javet, helt awesome), så kanske jag får lite eget space. Fast bastun är där, så jag lär ju få flytta in när familjen behöver den. Skit.

Aja, det löser sig nog (det gör det aldrig).

Bought myself a videogame to get entertained in an easy way

But I saw through that and I'm far to smart to get fooled by myself!



Jag vet inte riktigt vad jag ska välja till hösten! Eller jo, jag har två val nu hittills. Kalmar och Trollhättan. Vad vill jag innerst inne? Jag tror att jag vill till Trollhättan mest. För där känner jag typ bara en så det känns som att jag kan börja på nytt liksom. I Kalmar finns fortfarande all min kärlek och tyvärr nästan allt mitt hat också. Det är för mycket känslor runt Kalmar, för stor laddning liksom. Och det är synd, för där bor min bästa vän i hela världen :( Plus att det ligger i utkanten av landet... Och det känns bra, som att jag bara kan hoppa av Sverige när som helst om jag har lust. Trollhättan har landmassa runt sig :( Kan lätt bli klaustrofobiskt. Som Gislaved ungefär. Fast Trollhättan är närmare Göteborg! Det tar ju typ en timma med tåg om jag inte minns fel. Och det är aldrig fel!

Jag ska kolla upp lite grejer, typ avstånd och så via googlemaps. Och kanske ta nåt att äta lite senare :3

P.S. Solen skiner ute! Det är mysigt.

Åh, just det!

Jag har ju blivit medlem på modellbilder.se! Och jag har redan fått två stycken som är intresserade :) Visst, den ena ville ta nakenbilder, så det tackade jag nej till. Men den andre är från italien och ska öppna en agentur i sverige : D Haha, det är lite pirrigt faktiskt. Men ah, jag ska ta helkroppsbilder och ansktsbilder åt honom, så att han skulle se om han ville fota, haha :( Men om han vill det så får jag leka modell! :>

Åh, ska kolla min mail nu med.. men inget nytt. Aja!

Fredag

Så, då fick man sova i 15 timmar! Ganska skönt, längesen jag sov så länge. Fast det resulterar ju faktiskt i att man blir ännu tröttare :( Jag behöver Burn! Hm, jag funderar på att smalna av min blogg lite, vad sägs?

Och jag har ju faktiskt 2 prenumeranter, vilka är ni?

36 timmar vaken...

...och nu säger jag GODNATT!



Paranoid

Åh, jag tycker det är så jobbigt! Och jag kan inte skriva ner det med risken att någon berörd ser det :$
Hm.

En sak är säker, och det är att jag mår inte bra av att göra det jag håller på med! Men det känns som att det är ett måste.

Och det andra.. Hur skulle jag kunna veta om det känns bra eller inte!? Åh, jag vet inte, gör så att jag försvinner :(

32 timmar utan sömn

Ja, faktiskt! Och det lär nog bli mer. Jag ska till min psykolog imorn, får se vad hon säger när jag berättar om mina sömnvanor. Och att den där öronakupunkturen som hon skulle fixa inte har blivit av än. Jag kan ju fan inte lita på någon!

Åh, jag blir så sur. Men men, får väl hoppas på att hon skriver ut sömnpiller till mig. Så kanske jag kan somna. För liksom, jag börjar jobba nästa vecka. Eller praktisera, men whatever. Jag måste ju kunna sköta mitt jobb!


Hm, annars då?
Jag vågar fortfarande inte säga nåt. Det borde egentligen vara så uppenbart.


När jag skakar på huvudet känns det som när man är full. Hopas jag får hjärnskakning eller nåt :D

Mitt hjärta är ditt att förstöra

Jag skäms för att säga att du är kvar i mig,
skratta åt det för då kommer jag kanske över det.


Fast å andra sidan... Jag gör det mot mig själv. Det kommer inte gå över förens någon annan gör mig hel igen.

I'm blue

Det gör faktiskt en aning ont i magen att jag har handlat, för att jag har handlat utan att ha pengar.
Men det är ju så fiiiiiiiiiiina grejeeeeeeeeeeeeeeer :'( :'( :'( :'( :'(

 



Åhåjaja

Här sitter jag och börja bli trötter. Säger väl sig självt efter att jag inte kunnat sova i natt.
Jag har lyssnat på Håkan i flera dygn! Jag känner mig helt mysig inombords. Och nu sitter jag här och överväger att handla nåt från H&M, men jag har inga pengar... Men jag kan ju ta det på konto... Men alltså, det kostar så mycket :( Men SKIT SAMMA! Jag ska nog se om det finns nåt fint kanske :3 Allt kanske är fult, vad vet jag! Jag fick faktiskt en såndär "10% rabatt på hela sortimentet"-lapp idag :3 hehhehhe

Och nu skrev Ludde på msn, hehihohuha : D

Jag har inget att skriva. Jag skulle skriva nåt jätteawesome och säkert skitviktigt med -men jag glömde.


Aja, slänger in mina favoritrader med Håkan, för de stämmer så bra in på mig!




Holland, ja just det

Jo, det är så att jag har ansökt som Au Pair hos en familj i Holland :) Verkade helt awesome. Och jag hoppas och inte hoppas på att det ska gå igenom. Skola vs Holland liksom. Och jag vet inte hur jag känner då, men som jag brukar säga: Lev en dag i taget, eller Den dagen, den sorgen!
Haha, jaja. Jag har dygnat förresten. I natt satte jag, Simone och August upp plansher i Gislaved. It was fuuuun!

Hm, men ah! Nu ska jag se om jag får tag på Bexi, och sen ska jag visa designen jag har tjosanfixat med hela morgonen : D

Klicka här för att se den :*

Sådärja!

Nu har solen gått upp, och jag har inte gått ut än :c Jag fastnade vid petville -igen.
Men nu ska jag i alla fall ta på mig den stora jackan och gå ut igen. Och när jag kommer in ska jag berätta för er om Holland.

(Min blogg har två prenumeranter, så det känns lite som att jag talar för döva öron. Eller ja -inga öron.)

Soluppgång och tankar

Jag satt ute nyss och rökte. På en liten bänk vi har bakom en stor gräskulle, där ingen kan se mig. Och då bara satt jag där, och tittade ut över åkern, den stora eken, skogen bakom åkern och lyssnade på fåglarna. Och jag kom på mig själv att sitta och le som en fåne samtidigt som jag typ grävde ner hälarna i vinterdött gräs. Och jag kände att allt bara var helt okey, faktiskt. Att det inte spelade någon roll vad som händer om ett halvår, eller senare idag, för jag var lycklig bara då, där jag satt. Klockan halv sex på morgonen, i mjukisbyxor, skateskor och en stor vinterjacka.

Och nu när jag skriver ner det så kommer jag ihåg hur jävla lycklig jag kände mig, så jag ska dra ut en sväng till :)

Äntligen klar!

Åh, jag har suttit och pillat med bloggen i flera timmar! Men nu blev den äntligen exakt som jag ville ha den :D:D:D
Åh, jag är helt i extas, den är skitsnygg! Älskar listen längst upp! OCH TACK TILL DESIGNADINBLOGG.SE som hade beskrivit hur man skulle göra! Klicka här om du också vill veta.

Nu är klockan tio i sex, och jag måste verkligen kissa. Och röka. Men kissa först! Haha, jaja. Jag ska springa iväg och göra det.

Jag kommer röka sen och se på soluppgången, för ah, den är på G nu <3




Under konstruktion

Jag planerar att fixa om min blogg helt, så nu ser den lite knepig ut.

Ni får ursäkta helt enkelt!

Jag har väl tråkigt antar jag


Om förhållanden
Är du singel? sir, yes sir!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nä
Kärlek eller sex? kärleks-sex? nämen, kärlek såklart
Har du varit kär i någon? det har jag, ja
Finns det någon för dig just nu? jag hoppas det
Tio frågor om dig själv
Ditt namn?  Gry Anne Cedersdotter Eriksson
När fyller du år? åttonde juli
Några utsmyckningar på din kropp? 2 piercingar och 2 tatueringar
Vad har du på dig just nu? tröja, line och trosor
Vilken årstid är bäst? alla som inte bär med sig snö
Vad tycker du mest om hos dig själv? min personlighet är rolig okej
Vad är du bra på? att berätta jätte dåliga skämt
Vem älskar du mest på denna jord? vem? VILKA heter det. min familj, så klart
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? båda är najs
10 frågor om dina vänner
Vem är din allra bästa vän? Oda
Vem vet allt om dig? Oda
Vem är roligast av dina vänner? cissi
Vem är snyggast av dina vänner? Emmy
Vem är mest partyprisse? Emmy
Vem är den du helst har filmkväll med? Jonas
Vem av dina vänner är mest "evil"? alla
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? Jonas och Cissi
10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? Oda
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Japp
Vem är farligast i din familj? jag
Vem är coolast? Grels
Har ni något husdjur? Febe
Vem har du mest gemensamt med? Oda
Vem sover du oftast med? ingen?
10 frågor om idag
Vad har du gjort? tittat på film, hängt in kläder osv
Har du varit glad idag? Ja-a
Har du varit ledsen idag? obviously not
Vad ska du göra nu? lägga mig och sova
Har du gjort något dåligt idag? Nope, faktiskt inte
Vad har du ätit idag? kokade rödbetor med nån salsa sen en avokado
Har du duschat idag? japp
Är du trött nu? tror inte det
Vad händer imorgon? stan med jonas, träffa cissi, träffa kim, gå på bio sen åka hem
Telefon/Mobil
Vem ringde du senast? Kim
Vem ringde dig senast? Kim
Vem sms:a till dig senast? Cissi
Vem sms:a du till senast? Cissi
Övrigt
Är du hungrig just nu? nein
Vad är klockan nu? 02:42
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? fb, bdb, hotmail, deviant, myspace, aupairsidan mfl.
Familj
Hur länge sen var det du träffa din morsa? typ 2 timmar
Hur länge sen var det du träffa din farsa?  typ 4 timmar
Musik
Lyssnar du på musik just nu? japp
I så fall, vilken låt för tillfället? ricky valance - tell laura i love her
Vad gillar du för musik? indiepop, britpop, pop, osv.
Kärlek
Har du kysst någon idag? Febe pussade jag på
Har du haft sex idag? med mig själv. hih. nä.
Har du ett förhållande? inte riktigt
Är du romantisk? jag tror det, vill i alla fall tro det
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? mmh
Har du nån gång slagit någon? ja, fast inte seriöst
Länge höll ditt längsta förhållande? vet inte.. beror på när det är rättvist att börja räkna
Hur länge var ditt kortaste? 1½ månad
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Beror på om jag är kär eller inte
Har du varit tillsammans med två samtidigt? när jag var liten, ja. det har alla.
Är du en bra pojk/flickvän? förhoppningsvis. or else im doooooooomed
Vem sov du senast bredvid? jens
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? kim
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? japp
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? 25-30 års åldern kanske
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? eh, nä?
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? aldrig
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? är väl ungefär lika


Är du singel? I allra högsta grad, ja.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej, faktiskt inte!
Kärlek eller sex? Kärlek.
Har du varit kär i någon? Ja.
Finns det någon för dig just nu? Det gör det faktiskt. Fast bara i mitt huvud än så länge :(



Ditt namn? Ebba Josefin My Holmberg
När fyller du år? 27 November
Några utsmyckningar på din kropp? Töjningar i öronen, två tatueringar.
Vad har du på dig just nu? Mysbyxor, trosor och en tisha.
Vilken årstid är bäst? Sommaren.
Vad tycker du mest om hos dig själv? Min charm och mitt leende, haha.
Vad är du bra på? Jag är ganska bra på att charma folk.
Vem älskar du mest på denna jord? Hm, min syster får det nog bli.
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Jag har upptäckt att jag numer föredrar att inte sova ensam. Synd bara att jag måste sova ensam :(



Vem är din allra bästa vän? Hanna.
Vem vet allt om dig? Ingen, förutom jag då.
Vem är roligast av dina vänner? Emil! Han är störd, seriöst :( Och Hanna, hon är så bäst!
Vem är snyggast av dina vänner? Jag har bara snygga vänner, så det är svårt att välja ut bara en!
Vem är mest partyprisse? Petter fo sho! :D
Vem är den du helst har filmkväll med? Pierre eller Hanna, bara för att de ha sick humor, haha <3
Vem av dina vänner är mest "evil"? Emil! >:D
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? Hm.. brukar inte ta med nån så. Men det skulle väl bli Hanna i så fall :)



Vem står dig närmast? Syrran.
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Ja, ganska.
Vem är farligast i din familj? Jag, hehe.
Vem är coolast? Pappa, haha!
Har ni något husdjur? Två katter och några fiskar!
Vem har du mest gemensamt med? Öh, ingen :(
Vem sover du oftast med? Ew, ingen?



Vad har du gjort? Lämnat papper på arbetsförmedlingen och färgat håret.
Har du varit glad idag? Hyffsat!
Har du varit ledsen idag? Njae.
Vad ska du göra nu? Kissa!
Har du gjort något dåligt idag? Nä.
Vad har du ätit idag? Nåt jox med ris, vegfärs, ägg och soltorkade tomater. Asmums.
Har du duschat idag? Nä!
Är du trött nu? Ne.
Vad händer imorgon? Vet inte :)



Vem ringde du senast? Uhm, pappa tror jag.
Vem ringde dig senast? Syrran.
Vem sms:a till dig senast? Ludde!
Vem sms:a du till senast? Ida och Madde.



Är du hungrig just nu? Nope.
Vad är klockan nu? 20.38
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? blogg.se, facebook, hotmail, g-mail, modellbilder.se, aupair-world.com, bilddagboken, picnik, howcool.com och tele2.se



Hur länge sen var det du träffa din morsa? Typ.. två veckor sen kanske.
Hur länge sen var det du träffa din farsa? Hum.. fyra timmar sen typ.



Lyssnar du på musik just nu? Ja såklart.
I så fall, vilken låt för tillfället? Håkan Hellström - Gårdakvarnar och skit.
Vad gillar du för musik? Indiepop/rock, britpop, rock, surf, bitpop... ah.



Har du kysst någon idag? Nej.
Har du haft sex idag? Nä!
Har du ett förhållande? Nope.
Är du romantisk? Njae, inte så.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Ja :(
Har du nån gång slagit någon? Japp.
Hur länge höll ditt längsta förhållande? 3 månader ungefär.
Hur länge var ditt kortaste? 1 månad.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Förhållande plz.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Aldrig.
Är du en bra flickvän? Ja, det tror jag väl!
Vem sov du senast bredvid? Pierre.
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? Robin.
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? Nej.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Mamma var väl typ.. 21 och pappa 27. Tror jag.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Haha, nej.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Aldrig.
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? Uhm, dumpad.

I'm stupid, I'm stayin

Jag sitter här och filosoferar lite. Undrar hur mitt liv ser ut om ett år eller två.
Well, om två år så är möjligheten stor att jag faktiskt kan sitta i en lägenhet i Göteborg med en pojkvän som pluggar litteratur medans jag går igenom alla konstkurser som finns. Haha, jag har väldigt specifika framtidsdrömmar!
Nej men, Göteborg skulle sitta fint! Och jag har hittat några program på Göteborgs Universitet. Fast det var för sent för att söka i år så det får bli nästa år. Åh jösses, då nästan år, ska jag alltså söka till Beckmans, Konstfack OCH Göteborgs Universitet? Herregud vad jobb jag kommer få! För det är nämligen arbetsprover på alla utbildningarna!
D:
Hahah, aja, det löser sig nog.
Nu ska jag snart dra mig iväg till Arbetsförmedlingen med mina papper :) Så börjar jag jobba imorn förhoppningsvis!


Nattligt!

Tja, är det någon som har ett bra boktips? Ska låna nån ny bok imorn, men vet inte vilken!

Det bästa jag läst idag



:Cissi, P3 Star


(och den fina bilden har jag satt ihop själv. *fniss*)

Dagens outfit


Oh hai

Dagens låt:
Photobucket Photobucket

Åh, har haft en asmysig påskhelg!
Jag och syrran fick ett ryck i fredags och beställde biljetter till Göteborg till lördagen. Så vi åkte dit, och där väntade farmor och farfar som var jätte glada över att träffa oss :) Påskmat blev det! Och lite vandring på Allum förstås. Köpte ett par apsnygga jeans på Bik Bok för 174 spänn! Var rea på rea liksom, 75% rabatt! :D Sen köpte jag en gul klänning på H&M och ett basic vitt linne (fast lite längre, för jag har letat efter ett linne som inte gör att jag visar halva röven i baggyjeans -.-) och en gul tisha med texten "OH MY GOD" på :D Hahah, såå jag.
Jag är fortfarande mätt! Farmor lagade ju en massa mat, fniss. Men gott vare :D Har vräkt i mig en massa godis också, haha :(

Hm, ah. Är lite pirripirri med! Och en utav orsakerna är att jag kanske ska söka till Idol på lördag i Göteborg! :o Fast jag har inte riktigt bestämt mig :( Kanske gör det i Stockholm i stället? Om jag vill göra det alls? Hm!

Aja, här kommer lite bilder på kläderna jag köpt, enjoy!


HEJ, JAG ÄR EN SUPERHJÄLTE! Och jag tycker om att fotografera, måla, skulptera, träna och laga mat. Fester
och vänner tar upp mycket tid med, all
tid faktiskt för att vara sådan. Det här
är mitt liv, hoppas ni finner det intressant.

tumblr
deviantart
facebook
E-mail: [email protected]


bloglovin