Nicotine


Torsdag

Jag har ganska precis vaknat. Eller ja, för en timma sen ungefär.
Jag har ringt och pratat med Arbetsförmedlingen, så jag har kanske fixat en ny praktikplats! På Skocompaniet i Gislaved. Det kändes jättebra när jag var där och snackade med dom igår. Hoppas att de kände detsamma!

Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska väl gå ner och äta nåt eller så. Puss!

Hallå P3 - Antidepressiva

Jag sitter här och smygbloggar på mitt deltidsjobb, och lyssnar på webbradio. Hallå P3 är det som bouncear från högtalarna, och antidepressiva är samtalsämnet.
Fick höra att 60 000 ungdomar mella 20 och 29 käkar lyckopiller i Sverige. Helt jävla sjukt, om jag får säga det själv. Jag går själv hos en psykolog för att jag mår psykiskt dåligt, för vem gör inte det nu för tiden egentligen. Och jag känner mig lyckligt lottad, för min psykolog är emot piller av alla sorter, och tycker att det krävs mer utredningar innan man ska behöva förstöra levern och njurarna med en massa kemikalier. Hon har fixat öronakupunktur till mig, som ska hjälpa mig att sova på nätterna och dämpa min ångest. Jag håller tummarna för att det funkar, för jag är 100% för naturläkemedel.

Jag har vänner, och föredetta vänner som äter lyckopiller för att klara vardagen. Och jag ser hur det påverkar deras vardag. Visst, vissa av dom blir gladare, vissa blir lyckligare och vissa blir helt förbytta. Fast sen kan det dra med sig en massa annat med, ett beroende t ex. Och att bli beroende av något, speciellt ett kemiskt ämne, det är farligt.

Jag säger: Fram med mer naturläkemedel!

Jag skrev ett meddelande in till programmet, ska se om dom läser upp det eller tar del av det i programmet.

"Hej! Jag har gått hos en psykolog ett bra tag, och har under flera års tid mått dåligt psykiskt. Jag är idag 19 år, och har precis vågat komma så långt att jag kan ta mig i kragen och skaffa hjälp. Min nuvarande psykolog är emot lyckopiller, för hon anser att det är dumt att skada kroppen med en massa kemikalier. Hon tycker att det borde vara en mycket större undersökning innan man tar till piller som hjälp. Hon har ordinerat öronakupunktur till mig, som ska hjälpa mig med mina sömnsvårigheter och dämpa min ångest. Jag tycker att fler psykologer borde överväga naturläkemedel och satsa på mer terapi. För att prata med någon som jobbar med det, det är mycket bättre än att bara lösa allt med piller. Det är ju bättre att renovera psyket än att bara dra plast över och hoppas på att ingen märker hur trasig insidan är."

HEJ, JAG ÄR EN SUPERHJÄLTE! Och jag tycker om att fotografera, måla, skulptera, träna och laga mat. Fester
och vänner tar upp mycket tid med, all
tid faktiskt för att vara sådan. Det här
är mitt liv, hoppas ni finner det intressant.

tumblr
deviantart
facebook
E-mail: [email protected]


bloglovin